wie zijn wij

Wij zijn enthousiaste muziekmakers met een grote passie en veel ervaring in het schrijven van muziek in allerlei stijlen. Alles wordt in-house gedaan en gemaakt zodat we de kosten laag kunnen houden. We hebben een studio in Amsterdam, Brecht, Antwerpen, Zurich en Lissabon.

waarom met ons werken

Omdat dit werk onze passie is. Dat betekent voor jou dat wij meer doen dan je verwacht. We luisteren goed naar je wensen en denken mee. Van elk bestaand nummer kunnen wij versies in verschillende stijlen maken.

als je vragen hebt

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.

andre - gitaar

Op zestienjarige leeftijd kwam Andre in aanraking met de gitaar en sindsdien is er een hevige liefde ontstaan! Hij heeft veel ervaring opgedaan in het spelen bij diverse bands tijdens zijn studie.

Na het afstuderen aan het Arnhems Conservatorium (HKA) heeft hij les gegeven in Duitsland en sinds 2008 is hij eigenaar van een gitaarschool en is studiomuzikant. Hij speelt zowel akoestisch als elektrisch gitaar.

michael - piano/multi

Michael heeft 6 jaar aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem muziek gestudeerd, daarna Kunst- en Mediamanagement aan de HKU. Hij is vocal coach, dirigent van zanggroepen, pianist en multi-instrumentalist.

Hij heeft programma’s gespeeld samen met Jenny Arean, Tony Neef, John van Eerd, Paul Haenen, Paul de Leeuw en Karin Bloemen. Hij heeft concerten gegeven in Parijs, London, Munchen, Berlijn, Krakow, Valencia, Brussel en Dublin.

social media

Kijk ook eens op onze Facebookpagina en Instagram voor meer voorbeelden, het laatste nieuws en foto’s. En hier kun je je abonneren op ons leuke Youtube-kanaal.

muziekproductie

Ben je niet tevreden over je lied? Zoek je een producer die ernaar kijkt? Zoek je een tekstschrijver? Of een goede betaalbare studio? Kijk dan bij onze andere website: www.letsmakeyoursong.nl

als je vragen hebt

Indien je nog vragen hebt laat ons dat weten. Mail ons, bel ons, whatsapp ons. We staan je graag te woord. Communicatie en service staat hoog in ons vaandel.