IL VOLO

Voor een zanger hebben we deze backingtrack van Il Volo gemaakt. Een mooie orkestrale track met veel wisselingen en instrumenten.

FOX TV

In opdracht van FOX Nederland hebben wij de backingtrack gemaakt van deze tv promotie. Te zien op alle FOX tv kanalen.

george michael

Voor een zanger in Belgie hebben we deze zeer uitgebreide live-uitvoering van George Michael gemaakt. 

usubeni

Voor een zanger hebben we deze toffe  en energieke backingtrack gemaakt van de Japanse band Lacco Tower.

veldhuis & kemper

Van dit lied ‘Ravijn’ van Veldhuis & Kemper was geen backingtrack te krijgen. Nu wel. Gemaakt voor twee zangers.

waarom

We hebben deze uitgebreide backingtrack gemaakt van de live uitvoering van ‘Waarom’ van Marco Borsato. Bijna 6 minuten met vol orkest.

amy winehouse

We hebben zeven backingtracks gemaakt voor een zangeres. Allemaal op haar stem geschreven. Dit is er één van. De onvolprezen Amy Winehouse.

musical trailers

Voor een groot vakantiepark hebben we verschillende bekende musicaltracks gemaakt. Ze zijn iedere dag in het park te beluisteren.

marco borsato

We hebben in opdracht van een zangeres uit België deze backingtrack van een lied van Marco Borsato gemaakt. Deze was niet te krijgen. Nu wel!

bassie & adriaan

Voor een kindertheatervoorstelling hebben we karaokes gemaakt, waaronder een paar van Bassie & Adriaan. Erg leuk om te maken

guus meeuwis

Voor een zanger hebben we de backingtrack van ‘Kus van jou’ van Guus Meeuwis gemaakt. Ingespeeld met live gitaar partijen.

blöf

Voor een voetbalvereniging hebben we de live-versie van ‘Blauwe ruis’ van Blöf gemaakt. Deze duurt 6 minuten en is later ingezongen..

18 jaar

Voor een klant hebben we deze backingtrack van Marco Borsato gemaakt. Die is later door ons ingezongen met een aangepaste tekst.

lawineboys

Voor een carnavalszanger hebben we de backingtrack van de Lawineboys gemaakt. Deze was niet te verkrijgen. Nu wel.

danny de munk

Voor een zanger hebben we deze backingtrack van Danny de Munk gemaakt. Inclusief backingvocals. De karaoke was niet verkrijgbaar. Nu wel.

john denver

We hebben in opdracht van een zanger een backingtrack (karaoke) gemaakt van een lied van John Denver. Nergens te vinden, nu wel!

ali b

Voor een klant hebben we een backingtrack (muziek zonder zang) gemaakt van ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’ van Ali B & Ruben Annink.

the heat is on

Voor een Duitse klant hebben we dit heerlijke zomerse hitje van ABBA frontvrouw Agnetha gemaakt. Met heel veel plezier!

blijf bij mij

Voor een klant hebben wij de backingtrack van ‘Blij bij mij’ van John West & Lange Frans gemaakt. Hier was geen backingtrack van te vinden en ze wilden het graag gebruiken voor hun eigen tekst.

bieber

De akoestische versie van Justin Bieber – What do you mean. Gemaakt voor een zanggroep.

tino martin

Voor een zanger hebben de backingtrack van ‘Was sorry maar genoeg’ van Tino Martin gemaakt. Want die was er niet. Nu wel.

kinderen voor kinderen

Voor een klant hebben wij de backingtrack van ‘Gympetic’ van Kinderen voor Kinderen gemaakt. Hier was geen backingtrack van te vinden. En nu wel.

soca soca

Voor een groot waterpark in Spanje hebben we de backingtrack deze vrolijke zomerse hit gemaakt. Later ook door een Spaanse zanger ingezongen.

carnaval

En natuurlijk staat carnaval ook soms voor de deur. En dan maak je een backingtrack van “Het is heir binnen beter dan buiten’ van de Deurzakkers. Want die was niet beschikbaar. Nu wel.

neem je lied ook bij ons op

We hebben drie fantastische studios tot je beschikking. In Amsterdam, Gent (B) en Antwerpen (B).