COVER GITAAR

We maken een cover (eigen versie) van een door jouw gekozen bestaand lied. Jij bepaalt het tempo, toonsoort en of het met de akoestische of elektrische gitaar gespeeld wordt. Wij maken een opzet en sturen je dat op. Nadat je de ingeslagen weg hebt goedgekeurd maken wij het hele lied af.

MEER INFO / BESTEL

COVER PIANO

We maken een cover (eigen versie) van een door jouw gekozen bestaand lied. Jij bepaalt het tempo, toonsoort en stijl. Wij maken een opzet en sturen je dat op. Nadat je de ingeslagen weg hebt goedgekeurd maken wij het hele lied af. Je kunt hier een keuze maken uit 3 piano’s: Klik hier

MEER INFO / BESTEL

BACKINGTRACK basis

Wij maken een backingtrack van het nummer wat je wilt zingen. Dat kan een bestaand nummer zijn, maar ook een nummer wat je al zelf hebt gemaakt en waar je instrumenten bij wilt hebben. In dit basispakket zit: drums, bas, gitaar, en piano. Wil je een meer geproduceerde track met (electronic) beats, breaks, strings (violen), blazers, gitaar riffs, synths etc. Kijk dan bij ons pakket ‘backingtrack uitgebreid’.

MEER INFO / BESTEL

BACKINGTRACK uitgebreid

Wij maken een backingtrack van het nummer wat je wilt zingen. Dat kan een bestaand nummer zijn, maar ook een nummer wat je al zelf hebt gemaakt en waar je instrumenten bij wilt hebben. In dit uitgebreide pakket zitten de basisinstrumenten; drums, bas, gitaar, en piano plus; (electronic) beats, breaks, strings (violen), blazers, gitaar riffs, synths etc.

MEER INFO / BESTEL

KIJK OOK EENS OP ONZE WEBSITE WWW.LETSMAKEYOURSONG.NL