IL VOLO

Voor een zanger hebben we deze backingtrack van Il Volo gemaakt. Een mooie orkestrale track met veel wisselingen en instrumenten.

FOX TV

In opdracht van FOX Nederland hebben wij de backingtrack gemaakt van deze tv promotie. Te zien op alle FOX tv kanalen.

shawn mendes

Voor een zanger hebben we de backingtrack van “nervous’ van Shawn Mendes gemaakt. Een goede backingtrack versie daarvan was niet te krijgen.

amy winehouse

We hebben zeven backingtracks gemaakt voor een zangers uit België. Allemaal helemaal op haar stem geschreven. Vaak met aangepast intro. Dit is er één van. De onvolprezen Amy Winehouse.

musical trailers

Voor een groot vakantiepark hebben we verschillende bekende musicaltracks ingespeeld en ingezongen. Ze zijn iedere dag in het park te beluisteren.

marco borsato

We hebben in opdracht van een zangeres uit België deze backingtrack gemaakt. Deze was niet te krijgen. Nu wel!

how will i know

We hebben voor Iwan deze piano-cover van ‘How will I know’ gemaakt. En ook meteen de opnames en de video.

herman van veen

Voor een zangeres hebben we de gitaar versie van ‘Nooit of nooit’ van Herman van Veen gemaakt. Ze wilde dat nummer al jaren zingen maar er is geen backingtrack van te krijgen. 

joe jackson

Voor een Belgische zangeres hebben we deze piano cover gemaakt van het prachtige ‘Be my number two’ van Joe Jackson. Die was dus niet te krijgen.

18 jaar

Voor een klant hebben we deze backingtrack van Marco Borsato gemaakt. Die is later door ons ingezongen met een aangepaste tekst.

nu of nooit

Voor een zanger hebben we deze gitaar cover gemaakt van ‘nu of nooit’ van Ruben Annink. Deze was niet te verkrijgen. De zanger heeft met dit lied zijn vriendin ten huwelijk gevraagd.

benny neyman

Voor een zanger hebben we deze subtiele versie gemaakt van een lied van Benny Neyman.

john denver

We hebben in opdracht van een zanger een backingtrack (karaoke) gemaakt van een lied van John Denver. Nergens te vinden, nu wel!

ali b

Voor een klant hebben we een backingtrack (muziek zonder zang) gemaakt van ‘Terwijl jullie nog bij me zijn’ van Ali B & Ruben Annink.

unwritten

Voor een klant hebben we een reggae cover gemaakt van deze bekende hit van Natasha Bedingfield. Hij is later door een zanger ingezongen.

blijf bij mij

Voor een klant hebben wij de backingtrack van ‘Blij bij mij’ van John West & Lange Frans gemaakt. Hier was geen backingtrack van te vinden en ze wilden het graag gebruiken voor hun eigen tekst.

bieber

De akoestische versie van Justin Bieber – What do you mean. Gemaakt voor een zanggroep.

k3

Uit België kwam een verzoek de backingtrack te maken van dit olijke nummer van K3. De muziek was nergens te verkrijgen en de zangeres moest ermee optreden. We hebben alle instrumenten ingespeeld en de mix/mastering gedaan.

kinderen voor kinderen

Voor een klant hebben wij de backingtrack van ‘Gympetic’ van Kinderen voor Kinderen gemaakt. Hier was geen backingtrack van te vinden. En nu wel.

soca soca

Voor een groot waterpark in Spanje hebben we de backingtrack deze vrolijke zomerse hit gemaakt. Later ook door een Spaanse zanger ingezongen.

carnaval

En natuurlijk staat carnaval ook soms voor de deur. En dan maak je een backingtrack van “Het is heir binnen beter dan buiten’ van de Deurzakkers. Want die was niet beschikbaar. Nu wel.

neem je lied ook bij ons op

We hebben drie fantastische studios tot je beschikking. In Amsterdam, Gent (B) en Antwerpen (B).